DOLAR 33,0291 -0.06%

Öğretmenlere Moral Desteği…

12 Haziran 2024 14:35

Hüseyin Zorkun  /

Hatay İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Nostaljik 90’lar Konseri düzenlendi…

Hatay İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Biriz Dayanışma Derneği iş birliğiyle öğretmenlere yönelik düzenlenen “90’lar Konseri”, ASELSAN 1 Konteyner Kent’te gerçekleştirildi.

Konsere, İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Müdür Yardımcısı Selim Yiğit, Antakya İlçe Müdürü Ahmet Tecimen, Şube Müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Öğretmenlere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen konserin coşkusu dinleyicilerin yoğun ilgisiyle daha da arttı. Doksanlar temalı konserde, öğretmenler nostaljik şarkılar eşliğinde keyifli vakit geçirerek konserin tadını çıkardılar.

Konserde sahne alan müzisyenler, 90’lı yılların unutulmaz şarkılarını seslendirerek, katılımcılara nostaljik bir yolculuk yaşattı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, öğretmenlerin bir araya gelip sosyalleşmeleri ve moral depolamaları için harika bir fırsat sundu.

Etkinlik sonunda konuşma yapan İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, öğretmenlerin moral ve motivasyonlarının yüksek tutulmasının önemine değinerek, “Eğitim öğretim yılının başında “Eğitim Hatay’a Nefes Olacak.” demiştik. Bugün geldiğimiz nokta itibarıyla artık “Eğitim Hatay’a Nefes Oluyor.” diyoruz. Önümüzdeki yıl bambaşka bir gündemimiz olacak ve inşallah “Eğitim Hatay’a Nefes Oldu.” diyeceğiz” dedi.

Bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten İl Müdürü Tüysüz, sahne alan müzisyenleri bu anlamlı etkinliği düzenleyen ARGE Birimi’ne ve destek veren Biriz Dayanışma Derneği’ne teşekkürlerini iletti.

#HatayİlMillîEğitimMüdürlüğü
#konser #nostalji