HAFİF YAĞMUR

Hukuki süreç başlatıldı

31 Temmuz 2023 23:13

Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın, son günlerde hayvan haklarını bahane ederek deprem mağdurlarını nefret söylemi ile aşağılayan S.U. adlı sosyal medya kullanıcısı ile ilgili hukuki süreci başlattıklarını duyurdu.
Hatay Baro Başkanı Av. H. Cihat Açıkalın, “Olaylara kendi penceresinden bakan, kendisi gibi düşünmeyen herkesi ve özellikle de Hatay’ı hedef alıp hakaret eden kişi ve toplulukların arttığını üzülerek gözlemliyoruz” dedi.
“Bu zihniyet ve temsilcileriyle hukuki olarak sonuna kadar mücadele etmeye kararlı olduklarını” belirten Açıkalın, “son günlerde hayvan haklarını bahane ederek deprem mağdurlarını nefret söylemi ile aşağılayan S.U. adlı sosyal medya kullanıcısı ile ilgili hukuki süreci başlattık ve takipçisi de olacağız” ifadelerini kullandı.