BITCOIN 1596681-1,11%

PARÇALI AZ BULUTLU

Hatay Valiliği ev AFAD Yetkililerine Teşekkür…

Yaklaşık olarak 1 haftadır çözüme kavuşmayan bir kaç sorun bugün 1 gün içinde hızla çözüme kavuştu.

4 Ekim 2023 22:13

Haber – Yorum : Hüseyin ZORKUN /
Press Haber Ajansı /
Dün gece Maraşboğazı konteyner kent ile ilgili bir Haber yapmıştım. Haberi Www.press.net.tr ve Www.haberci.net.tr sitelerimizde ve bir kaç sosyal medya hesabımızda yayınladım.
Haberi ilgilendiren Hatay Valiliği, Antakya Kaymakamlığı, Afad vb ilgili kişi ve kurumları da etiketlemiştim.
Haber dün gece ve bugün etkisini gösterdi.
İlgili ve yetkili kişi ve makamlar haberimizi okuyarak dikkate aldılar ve ivedilikle çözüm üretmek için seferber oldular.
Haberimiz sonrasında ilgili brimlerin kendi arasındaki görüşmelerden sonra sabah AFAD üst düzey yetkilisi Ercüment bey maraşboğazı konteyner kentti ziyaret ederek habere konu olan sorunları yerinde inceledi ve kamp sorumlularından bilgi aldı.
Konuya çok duyarlı ve profesyonel bir şekilde yaklaşan Ercüment bey anında tüm ilgili birim ve yetkilileri arayarak gerekli talimatları verdi.
Gün içerisinde 1 haftadır ilgili firmalar tarafından oyalanan ve yapılmayan işler hızla yapıldı. Tüm konteynerlerin klimalarının elektrik bağlantısı yapıldı ve klimalar çalışır hale geldi, tüm konteynerlerin su kaçağı çeşme ve boruları tek tek kontrol edildi ve arızalar giderildi, logar kapakları kapatıldı ve çamaşırhanenin çalışır hale gelmesi için gerekenler yapıldı.
Haberimizi dikkate alarak, vatandaşın rahat yaşam seviyesine uyum sağlayabilmesi için gerekli çalışmaları ivedilikle yapan Hatay Valiliği ve Afad yetkililerine zorkun medya – press haber ajansı ve haberci gazetesi ekibi olarak teşekkür ediyoruz.
Konuyla ilgili bir önceki Haberimizi okumak için lütfen linke tıklayınız.
Not; İlk haberimizde belirtildiği gibi, aksaklığa yol açan kişi ve kurum Afad değildir. Afad yaşanan doğal afet sonrasında halkın yeniden sağlıklı bir yaşam seviyesine ulaşması için var gücüyle İl genelinde üstün bir çalışma performansı gösteriyor. Ancak, anlaşma sağlanan firmalar ve firmalara bağlı usta ve işçilerin bazen yaptığı oyalama ve yarım bırakılan işleri nedeni ile sorunlar yaşanmaktadır. AFAD yetkilileri anında olaylara müdahale ederek, ilgili firma ve çalışanlarının eksikliklerini gidermesini sağlamaktadır.
Devam edecek…
@afadbaskanlik @hatayvaliligi