PARÇALI AZ BULUTLU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Anma Programı’nda konuşuyor

15 Temmuz 2023 20:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Aziz milletim, sevgili İstanbullular, siyasi partilerin saygıdeğer genel başkanları, şehitlerimizin değerli yakınları, kahraman gazilerimiz, kıymetli misafirler, sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Buradan sizlerin aracılığıyla tüm İstanbul’a, Türkiye’ye, 85 milyonun her bir ferdine selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Türkiye Yüzyılı’nın tüm kahramanlarına şükranlarımı arz ediyorum. 15 Temmuz’un 7’nci yıl dönümünde 85 milyon olarak yine tek yürek, tek bileğiz. Şehitlerimizi anmak, milli irade zaferimizi kutlamak üzere bir aradayız. Bin yıllık şüheda topraklarını, 15 Temmuz gecesi mübarek kanlarıyla sulayan, devletine, milletine, istiklaline ve iradesine sahip çıkarken şehit düşen tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.”

Ayrıntılar geliyor…

Hibya Haber Ajansı