Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz

4 Ocak 2024 20:30

Haber: Hüseyin ZORKUN / press haber ajansı /
Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyeleri deprem felaketi yaşayan ve yeniden ayağa kalkmaya çalışan Hatay’da yeniden aktif olacak.

Yaklaşık 20 yıldır Hatay’da yardıma muhtaç çocukların yanında olarak giyim ve kırtasiye desteği sağlayan Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt ve dernek üyeleri toparlanma süreci yaşanan Hatay’da durum ve şartlar müsait olduğunda yeniden göreve devam edecek.
Kendini adeta çocuklara adayan ve yıllardır bu uğurda özveri ile çalışan Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, dernek olarak yaklaşık 20 yıldır il geneli çeşitli ilçelerde bir çok okulu ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye ve giyim yardımında bulunduklarını hatırlatarak, “büyük bir deprem felaketi yaşayan Hatay’da bazı üyelerimiz vefat etti. Bizlerde evimizi, yakınlarımızı kaybettik. Şu an çeşitli yerlere savrulduk. Ancak bizlerde Hatay gibi toparlanacağız. Üyelerimiz ile yeniden bir araya gelecek ve çocuklarımız için yapmış olduğumuz etkin çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.